Gezocht bestuursleden


Help het bestuur uw vereniging besturen.Beste leden! Zoals velen van u weten bestaat het huidige bestuur van uw vereniging thans uit slechts drie leden. Nu er een aantal stappen of stapjes naar vernieuwing en continuering zijn gezet, is het tijd voor uitbouw van de basis. In dit geval betekent de basis zowel nieuwe leden als aanvulling op het bestuur. Het een gaat namelijk niet zonder het ander.

Als u in uw omgeving (op uw werk of bij de verenigingen waar u lesgeeft) nieuwe potentiŽle leden ontmoet, maak ze dan eens attent op de NVAD. Lid worden is voor hen misschien helemaal niet zo'n slecht idee.

Als u actiever wilt worden binnen uw vereniging kan dat ook. Het bestuur is op zoek naar uitbreiding zodat de taken die nu geconcentreerd zijn bij een drietal mensen wat meer verdeeld kunnen worden. Maar wees niet bang! We zullen u echt niet gelijk in het diepe gooien. Als u interesse hebt, kunt u ook eerst even meekijken en daarna meelopen met een zittend bestuurslid.

We zoeken ook collegae die af en toe een artikel willen schrijven voor de website of die een mooie les hebben gemaakt in bijvoorbeeld Microsoft Powerpoint en die willen delen met de rest van de collegae.

U kunt u aanmelden bij de werkgroep of de beheerder via het contactformulier.Geplaatst op 3 september 2012 door Het bestuur

N.V.A.D.

Kennis van en voor eerste hulp